Schreeuwt uw tuin om actie? Dan is het tijd voor doordachte tuinaanleg

Na de ontwerpfase is het tijd voor actie! BTA Tuinaanleg in Willebroek zet haar maatwerk tuinontwerpen om in realiteit en dat zowel voor kleinere stadstuinen als voor omvangrijke groenprojecten.

Professionele aanleg van uw tuin

Onze ervaren tuinmannen komen ter plaatse om uw onbewerkte grond of bestaande tuin zonder pardon onder handen te nemen. Grasperken inzaaien of rolgazon plaatsen, beplanting en schors voorzien, het zijn maar enkele werken waarmee we van start gaan om uw tuindromen te realiseren.

Uw nieuwe tuin tot in de puntjes afgewerkt

Maar onze groene vingers kunnen meer dan dat, want ook waterpartijen zoals fonteinen, vijvers en zwemvijvers of terrassen en opritten en andere verhardingen en afschermingen worden vakkundig geplaatst. Zelfs voor sfeervolle tuinverlichting kan u bij ons terecht want we werken elk tuinaanleg project zorgvuldig tot in de puntjes af en met oog voor detail.

Kortom, zowel voor klassieke als voor moderne tuinen, klein of groot, bij BTA Tuinaanleg is alles mogelijk. U hoeft enkel te bepalen wat u wenst en wij zorgen ervoor dat het vakkundig wordt aangelegd.

Nieuwbouw of renovatie, wij zijn uw ervaren partner

Is uw nieuwbouw woning af en wil u binnenkort ook van een mooi aangelegde tuin genieten? Of past de stijl van uw bestaande tuin echt niet meer bij uw eigentijds karakter en kan die best wat praktischer worden ingericht? Contacteer dan BTA Tuinaanleg. Willebroek is onze uitvalsbasis om in de ruime regio van Groot-Antwerpen elke tuin aan te leggen.

Onze ervaren tuinmannen zijn gepassioneerd door natuur en onderscheiden zich door kwalitatief maatwerk en dat kan u zélf nagaan. Bekijk de foto’s van enkele van onze eerdere realisaties op deze website of op onze Facebook pagina. Neem vandaag nog contact met ons op!

Back to Top